Vlomilec se je z izolskega podeželja odpeljal z mercedesom

V vasi nad Izolo je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo. Hišo je temeljito prečesal in našel ključe vozila znamke mercedes benz GLK / 220 CDI, nekaj zlatnine ter moške in ženske ure. Odpeljal se je z ukradenim mercedesom bele barve z registrsko številko KPNN-628, letnik 2011. Po prvih podatkih je lastnik oškodovan za 120.000 evrov.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Nekdo je ponoči vlomil v eno od koprskih trgovin. V skladišču je vlomil v prenosni železni sef in iz njega ukradel 5000 evrov gotovine.

Odrinil varnostnika in zbežal z ukradenim plenom

Včeraj dopoldne so koprski policisti prejeli obvestilo, da je 37-letni moški iz Šmarij iz ene od trgovin v Kopru ukradel za 75 evrov izdelkov. Z ukradenimi izdelki je šel mimo blagajne in varnostnika, ki ga je odrinil, nato pa zajahal kolo in zbežal. Policisti so ga kmalu zatem prijeli v enem od gostinskih lokalov. Odvzeli so mu prostost, po zaslišanju so ga predali preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Vlomilec v Čežarjih

V Čežarjih je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je odnesel računalnik HP, zlatnino in denar.

Pijan in brez vozniškega dovoljenja

Zvečer so policisti v Portorožu ustavil 47-letnega voznika kombiniranega vozila iz Portoroža, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje. Preizskusili so ga tudi z alkotestom, ki je pokazal 0,33 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Sezul BMW-ja

Ponoči je nekdo v Kopru v ulici 15. maja z osebnega avtomobila znamke BMW odvil vsa štiri kolesa s pnevmatikami. Vozilo je postavil na lesene kocke. Lastnica iz Celja je oškodovana za 3000 evrov.

NR


Najbolj brano