Vlomilec se je odpeljal s traktorjem

Neznani storilec je pred kratkim vlomil v leseno vrtno barako na Vrtojbenskem polju in se odpeljal s traktorjem znamke pasquali, letnik 1983, oranžne barve, ukradel pa je še kosilnico in plug. Lastnika je oškodoval za približno 3000 evrov.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Prav tako so policisti včeraj popoldne na Vrtojbenskem polju obravnavali še en vlom v pomožni objekt za spravilo orodja, iz katerega je izginila freza znamke labin, kopačica rdeče barve in enobrazdni plug. Tudi ta lastnik je oškodovan za približno 3000 evrov.

Umiril se je na hladnem

Včeraj dopoldne so policisti v Tolminu imeli opravka z mladim vročekrvnežem. 22-letni moški, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, je razgrajal. Tudi prihod policistov ga ni “ganil” in je nadaljeval s kršitvami. Policisti so uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali na hladno, kjer se je umiril in streznil. Zaradi več kršitev Zakona o varstvu javnega reda in miru so mu tolminski policisti izdali precej zasoljen plačilni nalog.

Vlomil v bencinski servis

Včeraj zjutraj so ajdovski policisti obravnavali vlom v bencinski servis. Neznani storilec je preiskal prostore in ukradel večjo količino cigaret različnih blagovnih znamk in pijačo.

Požar v Solkanu

Včeraj popoldne je zagorela lesena lopa v Solkanu. Lopa se dotika stanovanjske hiše in je služila za spravilo drv. Po dosedanjih ugotovitvah je do požara najverjetneje prišlo zaradi napake na električni napeljavi v lopi, nastala pa je večja materialna škoda. Delno je zgorela lesena lopa, poškodovan pa je tudi nadstrešek in fasada hiše. Požar so pogasili novogoriški gasilci.

Zapeljal na nasprotni pas

Včeraj se je na cesti Godovič-Črni Vrh zgodila manjša prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. 40-letni voznik je peljal iz smeri Godoviča proti Črnemu Vrhu in v desnem ovinku zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v drugo osebno vozilo, s katerim se je peljal 43-letni voznik. Nihče od udeležencev prometne nesreče ni bil poškodovan.

Izginil skuter

Včeraj popoldne je izolskim policistom oškodovanec iz Rižane prijavil, da mu je nekdo izpred delavnice na Kosovelovi ulici ukradel skuter znamke piaggio zip 25 4T, kovinsko modre barve, ki je vreden 700 evrov.

NR


Najbolj brano