Vlomilci na pohodu

Sončni konec tedna je marsikdo izkoristil za sprehode v naravi, prazna stanovanja pa so privabila številne nepovabljene goste z nečednimi nameni.

Fotografija je simbolična Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična Foto: Www.Bilderbox.Com

PRIMORSKA> V Postojni je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel 500 hrvaških kun.

Eden se je odločil za orodje, drugi za denar in nakit

V zadnjih tednih je neznani storilec vlomil v hišo v Truškah in iz notranjosti ukradel motorno žago, kotno brusilko znamke iskra, vrtalni stroj black & decker ter škatlo z orodjem.

Pri vlomu v hišo v Kopru pa je neznani storilec ukradel zlat nakit, 650 evrov in 900 hrvaških kun, štiri potne liste ter avtomobilske ključe.

Vlomilec v Šempetru

Neznanec je vlomil v eno izmed stanovanjskih hiš v okolici Šempetra pri Gorici. Odnesel je gotovino in zlatnino v vrednosti 3700 evrov.

Objestnež v Prvačini

Danes ponoči je neznani objestnež z ostrim predmetom porezal cerado prikolice tovornega vozila, ki je bil parkiran v Prvačini. Italijanski podjetnik ima za približno 1500 evrov škode.

Italijanka je pregloboko pogledala v kozarec

V Divači so policisti ustavili Italijanko, ki je pregloboko pogledala v kozarec. Napihala je 0,80 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, streznila se je na hladnem.

Smučarska nesreča

Včeraj se je zgodila nesreča na smučišču Črni vrh nad Cerknim. 39-letna smučarka je na smučarski progi Lom padla in se poškodovala (odrgnine po telesu in udarec v glavo). Poškodovano smučarko so s helikopterjem Slovenske vojske odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

S trebuhom za kruhom

Včeraj zvečer so policisti v Črnem Kalu prijeli dva Maročana, dva Alžirca v Rižani ter še tri Alžirce in enega Tunizijca, ki so v Slovenijo vstopili ilegalno. Po končanem postopku so jih danes vrnili hrvaškim kolegom.

NR


Najbolj brano