Vlomil v bencinski servis

Danes zjutraj je bila policija obveščena o vlomu v bencinski servis na območju Kanala, kjer je neznanec v zgodnjih jutranjih urah iz ukradel večje število cigaret različnih blagovnih znamk in nekaj brezalkoholne pijače.

Fotografija je simbolična. Foto: Pu Maribor
Fotografija je simbolična. Foto: Pu Maribor

PRIMORSKA > Neznanec je nato kraj zapustil. Po prvih podatkih znaša materialna škoda približno 5000 evrov, več o količini ukradenih predmetov pa bo znano po opravljeni inventuri. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Danes dopoldne so policisti na območju naselja Petrovo Brdo v Baški grapi na Tolminskem imeli v postopku 56-letnega voznika avtomobila in ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Tolminski policisti so mu osebno vozilo zasegli na podlagi določil Zakona o pravilih cestnega prometa. Zaradi kršitve prometne zakonodaje bo zoper voznika podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Z ostrim predmetom poškodoval avto

Včeraj so policiste obvestili o poškodovanju vrat na osebnem vozilu znamke renault clio v Ajdovščini. Neznani storilec je oškodovancu z ostrim predmetom poškodoval prednja in zadnja desna vrata, tako da je po nestrokovni oceni nastalo za približno 200 evrov škode. Ker je oškodovanec odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, bodo ajdovski policisti v zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vlamljal v poslovni prostor

Včeraj dopoldne je bila policija obveščena o vlomu v enega od poslovnih prostorov v Novi Gorici. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznanec skušal vlomiti skozi okno v prostor. Novogoriški policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom kaznivega dejanja ustrezno ukrepali.

NR


Najbolj brano