Vlomil v BMW in ukradel denar

Včeraj okoli 16. ure so policiste obvestili o vlomu v parkirano osebno vozilo pri Napoleonovem mostu pri Kobaridu. Neznanec je vlomil skozi zadnja vrata osebnega avtomobila znamke BMW madžarskih registrskih številk in ukradel za tisoč evrov različnih bankovcev.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

NOVA GORICA > Policisti so v zvezi z obravnavanim primerom obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva bodo policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Zgorela plastična zabojnika

Danes dopoldne je bila policija obveščena, da sta v Renčah zgorela dva zabojnika za smeti. Omenjeni požar so kasneje pogasili novogoriški poklicni gasilci, nastalo je za približno 600 evrov škode. Oba plastična zabojnika sta bila v požaru uničena.

22-letniku izrekli prepoved približevanja

Včera so policisti v enem od naselij na Bovškem obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so policisti 22-letniku izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja določeni osebi, kraju ali območju in o tem obvestili pristojne institucije. Policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev navedenega osumljenca kazensko ovadili na pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano