Vlom si je kar izmislil

Gorenjski policisti so se v minulih dneh lotili dveh nenavadnih primerov. Preiskujejo poškodovanje mačka, ki ga je v Zvirčah ustrelil še neznani storilec. Raziskali pa so že prijavo vloma v okolici Kranja, pri čemer so ugotovili, da si je domnevna žrtev vlom izmislila.

Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com

KRANJ, TRŽIČ >V minulih dneh so se policisti ukvarjali s preiskavo prijave domačina iz okolice Kranja, da so mu vlomili v stanovanjsko hišo. Situacijo je domnevni oškodovanec policistom opisal kot običajna žrtev vloma, vendar dokazov o vlomu policisti niso našli.

Ugotovili so, da si je prijavitelj vlom in tatvino nekaj sto evrov denarja izmislil. "Kaj ga je vodilo k temu, policistom ni zaupal, šlo pa je verjetno za zapravljen denar staršev, ki so bili takrat na dopustu," ugotavljajo policisti, ki bodo o ravnanju mladeniča obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so tržiški policisti v torek obravnavali prijavo domačinke, ki je naznanila, da ji je prejšnji teden neznana oseba v Zvirčah z zračno puško poškodovala mačka. Maček je bil ustreljen v oko, njegovo poškodbo pa je oskrbel veterinar. Objestneža, ki je ustrelil mačka, policisti še iščejo, saj kot opozarjajo, gre za kaznivo dejanje.

STA


Najbolj brano