Visoke temperature niso odgnale tatov

Visoke temperature v zadnjih dneh niso ovirale nepridipravov. Ti so kradli na plažah, v hotelih in na počivališčih.

Visoke temperature v zadnjih dneh niso ovirale nepridipravov. Foto: Adriana Buzleta
Visoke temperature v zadnjih dneh niso ovirale nepridipravov. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Tatovi, ki na svoje žrtve prežijo na počivališčih, so tokrat udarili na počivališču Ravne pri Kozini. V nedeljo so vlomili v avtodom in avstrijskim turistom ukradli nahrbtnik, v kateri so imeli fotoaparata, dokumente in bančne kartice. Oškodovali so jih za več kot 2000 evrov. Kasneje so sicer v bližini ukradli nekaj predmetov, ne pa štirih bančnih kartic in 50 evrov.

V Piranu je v nedeljo nepridiprav izkoristil čas, ko je domačin nesel smeti iz vozila. Ukradel mu je moško torbico, v kateri je imel 250 evrov, mobilna telefona samsung in nekaj drugih predmetov. Tat je s plenom, vrednim tisoč evrov, izginil v neznano. Na plaži v Ankaranu je Italijanka ostala brez torbice z dokumenti in 150 evri. V Izoli pa je v soboto kopalki iz Kranja neznanec ukradel nahrbtnik, v katerem je imela denar, telefon, sončna očala in nekaj drugih predmetov. Nahrbtnik je kasneje našla, a v njem ni bilo več denarja. V enem od piranskih hotelov je neznanec iz sob ukradel tri mobilne telefone, tri ipode, fotoaparat in 50 evrov. Mlade Belgijce je tat oškodoval za 880 evrov. V Ankaranu je tat vlomil v avto in iz njega ukradel potovalki z oblačili, mobilnim telefonom in fotoaparatom. Lastnika je tat oškodoval za 400 evrov.

Iz zaklenjene garaže v Dragi na Goriškem pa je v noči na nedeljo izginil rdeč traktor znamke same solaris, star osem let. Vreden je približno 15.000 evrov. Iz garaže je tat ukradel še motorni žagi in orodje.

SP


Najbolj brano