Varnostnika pregnala vlomilca

Primorski policisti preiskujejo več tatvin, ki so se zgodile v zadnjih dneh, izginila sta tudi dvokolesnika, pa več denarnic. V Pivki sta vlomilca trgovino zapustila praznih rok, a sta vseeno povzročila za 1000 evrov škode.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Med vikendom je neznanec v Kampelu ukradel motorno kolo gilera runner koprske registracije. Motor je rdeče barve in je vreden 1500 evrov. V soboto so policistom poročali, da je iz Kopra izginil tudi skuter piaggio zip črne barve. Skuter je star osem let in je vreden približno 300 evrov.

V Pivki so varnostniki v noči na nedeljo iz trgovine prepodili vlomilca. Čeprav sta zbežala praznih rok, sta v trgovini z razbijanjem povzročila za 1000 evrov škode. V isti noči so nepridipravi v Pivki vlomili še v lokal in mlekomat, od koder so ukradli nekaj drobiža. V enem od portoroških lokalov je neznanec Koprčanu ukradel denarnico z dokumenti in mobilni telefon znamke iphone. Tat ga je oškodoval za 800 evrov. Brez denarnice je ostal tudi domačin iz okolice Kopra. V enem od koprskih trgovskih središč mu jo je nekdo ukradel iz bunde, obešene na stolu. V denarnici je imel več dokumentov, bančnih kartic in nekaj gotovine. Tat mu je povzročil za 250 evrov škode.

V noči na soboto so na koprski tržnici neznanci vlomili v ribarnico, avtomat z napitki, prodajalno in v frizerski salon. V noč so zbežali z manjšo vsoto denarja. V Zarečici pri Ilirski Bistrici je nepridiprav z dvorišča odpeljal kolo merida, vredno 250 evrov.

SP


Najbolj brano