Varnostnik ujel vlomilca

V soboto ponoči je varnostnik v Ilirski Bistrici pri vlomu ujel 32-letnega domačina in ga zadržal do prihoda policistov. Ukradel je škatlo s sto evri.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > V soboto nekaj minut pred drugo uro zjutraj je nekdo vlomil v objekt v Ilirski Bistrici. Očitno je bila stavba zavarovana z alarmom, saj je na kraj kmalu prišel varnostnik, ki je zalotil 32-letnega domačina in ga tudi ujel. Medtem so bili na poti že policisti, ki jim je varnostnik vlomilca predal. Ugotovili so, da je ukradel škatlo s pičlimi sto evri. Policisti so ga pridržali, čaka ga kazenska ovadba. V soboto je na cesti med Spodnjo Branico in Čipnjami nekdo vlomil v parkiran avto in iz njega ukradel torbo za dojenčka ter moško torbico z denarnico. Lastnika je oškodoval za 600 evrov. Na cesti med Kozjanami in Suhorjem je neznanec vlomil v avto ter lastnici odnesel denarnici z gotovino in dokumenti. Oškodoval jo je za tisoč evrov.

V soboto je neznani tat iz odklenjenega vozila, parkiranega v koprski garažni hiši, ukradel mobilni telefon samsung galaxy S6, ključa garažne hiše in stanovanja ter več dokumentov. Lastnike je oškodoval za 600 evrov. V Štorjah pri Sežani je nekdo vlomil v kombi ter ukradel nahrbtnik z dokumenti, denarjem in bančnimi karticami. Lastnike je oškodoval za približno 2000 evrov. V nedeljo pa je neznanec v Divači vlomil v avto in odšel praznih rok, lastniku avta je povzročil za 600 evrov škode. DC


Najbolj brano