V sredo bo na koprskem stadionu ponovno bučno

V sredo, 31. maja 2017, bodo na stadionu Bonifika v Kopru na sporedu finalne tekme nogometnega pokala Slovenije Najbolj množičen obisk organizator (Nogometna zveza Slovenije) pričakuje predvsem na večerni tekmi med NK Olimpija in NK Domžale, ki bo na stadionu ob 20. 30 uri, ko bodo na tekmo prispele skupine navijačev iz Ljubljane in Domžal, med temi bo tudi večje število ljudi iz organizirane navijaške skupine Green Dragons, ki so poznani po bučnem navijanju.

V Koper pridejo tudi navijači iz skupine Green Dragons. Foto: Simon Maljevac
V Koper pridejo tudi navijači iz skupine Green Dragons. Foto: Simon Maljevac

KOPER > Za varno izvedbo športne prireditve potekajo priprave in usklajevanja med organizatorjem in policijo, saj bo policija v soglasju z organizatorjem nudila tudi pomoč pri varovanju prireditve. Policisti bodo ta dan povečali prisotnost v Kopru in okoliških mestih. Zaradi zagotavljanja ustrezne varnosti bo organizator pridobil dovoljenje za delno zaporo Ljubljanske ceste in Ulice Zore Perello Godina v času javne prireditve.

Organizator sicer pričakuje, da se bo ogleda nogometnih tekem udeležilo približno 2500 gledalcev.

Policisti ob tem apelirajo na obiskovalce javne prireditve in udeležence v prometu, da upoštevajo prometno signalizacijo, ki bo postavljena, ter navodila varnostne službe organizatorja in policistov. Znotraj prostora javne prireditve organizator ne bo točil alkoholnih pijač.

Občane pa policisti pozivajo, da v primeru zaznanih kršitev javnega reda in miru ali zaznane priprav na izvrševanje tovrstnih kršitev ali izvrševanja kaznivih dejanj o tem obvestijo na tel. št. 113. Tako bodo policisti na terenu lahko pravočasno vzpostavili javni red in mir oziroma preprečili izgrede.

Spletno uredništvo


Najbolj brano