V središču Nove Gorice z nožem zagrozil 43-letnici

Včeraj zvečer so policisti prejeli obvestilo o ropu na parkirišču v središču Nove Gorice. Neznani storilec je z nožem v roki pristopil do 43–letne ženske in jo odrinil. Ta je padla po tleh, iz rok pa ji je iztrgal torbico, v kateri je imela denarnico z osebnimi dokumenti, nekaj gotovine in mobilni telefon.

 Foto: Sindikat Policistov Slovenije
Foto: Sindikat Policistov Slovenije

NOVA GORICA > Neznanec je nato pobegnil v smeri v smeri Ulice Gradnikove brigade. Prav tako je za njim stekla tudi 43-letna oškodovanka, kateri sta na pomoč priskočila tudi dva naključna občana, vendar storilca niso uspeli ujeti. Ta je med begom odvrgel tudi oškodovankino torbico z vsebino in izginil neznano kam. Novogoriški policisti neznanega storilca še niso uspeli izslediti. Po sedanjih ugotovitvah je storilec višje in suhe postave, temnejše polti, nosil je sivo jakno s kapuco na glavi.

Policisti naprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije, da pokličejo policiste Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pa pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Spletno uredništvo


Najbolj brano