V prometni nesreči se je poškodoval 12-letnik, voznik je odpeljal dalje

Danes ob 07.50 se je na Trubarjevi ulici pri stanovanjskem bloku številka 4 v Novi Gorici pripetila prometna nesreča, v kateri se je poškodoval 12-letni otrok, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

 Foto: STA
Foto: STA

NOVA GORICA > Neznani voznik osebnega avtomobila je trčil v otroka. Ta je stal ob robu Trubarjeve ulice, ki jo je nameraval prečkati. Po trčenju je padel na tla in z glavo udaril ob asfalt. Ko je vstal, je voznik avtomobila odpeljal naprej v smeri proti Kosovelovi ulici. Otroku je kasneje v šoli postalo slabo, zato so ga reševalci odpeljali v bolnišnico v Šempeter, kjer je ostal na opazovanju.

S kraja prometne nesreče je odpeljal terenski avtomobil neznane znamke in registrske številke, črne oziroma temnejše barve. Vozil ga je starejši moški, svetlejših oziroma sivih las z brado.

Voznika, ki je bil udeležen v prometni nesreči in vse očividce, ki bi pripomogli k razjasnitvi okoliščin policija prosi, da pokličejo na interventno številko 113 ali pa na Postajo prometne policije na številko 05 39 34 100.

Spletno uredništvo


Najbolj brano