V prometni nesreči je umrl 27-letni voznik

V četrtek ob 2.30 se je v Križnem vrhu pri Slovenski Bistrici zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 27-letni voznik iz Slovenske Bistrice, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

V zadnjih 24 urah so policisti obravnavali 74 prometnih nesreč. Foto: STA
V zadnjih 24 urah so policisti obravnavali 74 prometnih nesreč. Foto: STA

LJUBLJANA > Do prometne je prišlo po tem, ko je 27-letni voznik, ki je vozilo vozil iz Poljčan proti Slovenski Bistrici v Križnem vrhu, izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. V trčenju se je tako hudo t poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, njegova 26-letna sopotnica iz Slovenske Bistrice pa je bila v nesreči hudo poškodovana.

V zadnjih 24 urah so policisti obravnavali 74 prometnih nesreč. Ena oseba je umrla, sedem nesreč se je končalo z lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 100 kršitev javnega reda in miru ter 71 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 59-krat posredovali na javnih krajih in 41-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so enega kršitelja. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 27 vlomov, 26 tatvin, sedem poškodovanj tuje stvari, štiri ponarejanja denarja, tri povzročitve telesnih poškodb, dve grožnji ter po eno dejanje nasilja v družini in ponarejanje listin.

STA


Najbolj brano