V požaru v ljubljanskem lokalu nastala velika škoda

V gostinskem lokalu na Trgu mladinskih delovnih brigad v Ljubljani je okoli pol enih zjutraj zagorelo v kuhinji. Posredovali so ljubljanski poklicni in prostovoljni gasilci, ki so požar lokalizirali in pogasili. Po prvih podatkih je nastala velika škoda, vzrok požara pa še ni znan, na spletni strani poroča uprava za zaščito in reševanje.

V gostinskem lokalu Rodizio do Brasil v Ljubljani je okoli pol 
enih zjutraj zagorelo v kuhinji.  Foto: Rodizio Do Brasil
V gostinskem lokalu Rodizio do Brasil v Ljubljani je okoli pol enih zjutraj zagorelo v kuhinji.  Foto: Rodizio Do Brasil

LJUBLJANA > V požaru so bili uničeni vsi aparati za pripravo hrane in oprema v kuhinji gostinskega lokala Rodizio do Brasil. Ogenj je poškodoval prezračevalni sitem, zaradi dima so poškodovani tudi ostali prostori v lokalu. Zaradi močnega dima so gasilci pregledali tudi pet zadimljenih stanovanj nad lokalom, iz enega se je stanovalec umaknil. Stanovanja so prezračili, zaprli plinsko pipo, vodo in izklopili elektriko.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so policisti zjutraj, ko so bili vzpostavljeni pogoji, začeli opravljati ogled kraja dogodka. Več informacij o škodi in morebitnem vzroku požara bo znanih po opravljenem ogledu.

STA


Najbolj brano