V požaru na Jesenicah umrla ena oseba

Na Delavski cesti na Jesenicah je davi okoli 8. ure zagorelo v stanovanjski hiši. Gasilci so tam našli osebo, ki ni kazala znakov življenja, in začeli z oživljanjem do prihoda reševalcev. Ti so nadaljevali z oživljanjem, a neuspešno, piše na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. Okoliščine po navedbah policije ne kažejo na sumljivo smrt.

JESENICE > V omenjenem stanovanju je pogorela kuhinja z jedilnico, mrtvo osebo pa so našli v drugem prostoru stanovanja. Okoliščine pa glede na zbrana obvestila ne kažejo na sumljivo smrt, so sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Danes so kriminalisti na Jesenicah obravnavali še en požar v stanovanjskem objektu. V drugem požaru zgodaj zjutraj je nastala samo materialna škoda, okoliščine pa kažejo, da je zagorelo zaradi preobremenjenosti električnega priključka v stanovanju.

Požara po navedbah policije nista povezana. Kriminalisti nekatere okoliščine v obeh požarih še preverjajo, z ugotovitvami pa bodo seznanili pristojno državno tožilstvo, so še zapisali na policiji.

STA


Najbolj brano