V požaru v Ljubljani umrla ena oseba

V požaru v stanovanjski hiši na Hradeckega cesti v Ljubljani je ena oseba umrla, dve pa so zaradi vdihavanja dima odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

LJUBLJANA > Kot pojasnjujejo, podrobnejše informacije o dogodku še niso znane, policisti bodo z ogledom pričeli, ko bodo vzpostavljeni pogoji.

Policija je bila sicer o požaru obveščena nekaj pred tretjo uro. Zaradi gašenja požara so za promet tudi zaprli cesto. Kot so pojasnili na ljubljanski policijski upravi, so gasilci požar pogasili. Vzrok požara še ni znan, policisti bodo z ogledom kraja dogodka pričeli, ko bodo za to vzpostavljeni pogoji.

Na spletnih straneh Uprave RS za zaščito in reševanje pa medtem pojasnjujejo, da je požar po ugotovitvah ljubljanskih gasilcev zajel prostor v prvem nadstropju, zatem pa so se vroči dimni plini razširili po celotnem nadstropju. Požar so pogasili in prostore prezračili. V požaru sta se dve osebi zastrupili z dimom, ena pa je umrla na kraju dogodka.

STA


Najbolj brano