V lokalu grozil z nožem

V nedeljo ob 1.36 so intervenirali policisti v enem od lokalov v Postojni, ker so dobili informacijo, da gost grozi z nožem. Na kraju so ugotovili, da je med Postojnčanom in drugimi gosti prišlo do spora. Postojnčan naj bi enega od gostov udaril s steklenico po glavi, nato pa izvlekel še manjši nož.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Pred tem so ga opozarjali že varnostniki. Policisti so ga pozvali, naj preneha s kršitvijo in izvleče roke iz žepov, vendar s kršitvami (kričanje in zmerjanje) ni prenehal, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva. Ker se še vedno ni umiril, so mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil glede poteka dogodka.

Iz kleti ukradel kolo

V petek je v Izoli nekdo iz kleti bloka ukradel novo kolo znamke nakamura, sivo zelene barve, vredno 480 evrov.

Prometna nesreča v Izoli

V petek ob 20.40 je voznica avtomobila v Izoli povzročila prometno nesrečo. Ko je zavijala levo s Kajuhove ulice, je po Kajuhovi pravilno pripeljal voznik z mopedom. Ker mu je voznica odvzela prednost, je trčil v avto in padel. Lažje poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico, povzročiteljici pa so policisti izdali plačilni nalog.

Sopotnik je kričal in žalil policiste

V petek ob 23.34 so policisti pri Izoli, ob izvozu za Korte, ustavili voznico avtomobila, in ji odredili preizkus alkoholiziranosti. Alkotest je pokazal rezultat 0,62 miligrama alkohola izdihanega zraka. Njen sopotnik, ki je bil prav tako pod vplivom alkohola, je med postopkom z voznico izstopil iz vozila, hodil po cesti in se vmešaval v postopek, pri tem pa kričal in žalil policista. Ker se kljub ukazom ni umiril in ni prenehal s kršitvami, so ga pridržali. Pridržanje so odredili tudi voznici, sledi ji obdolžilni predlog. Sopotniku so izdali plačilni nalog.

V nedeljo, nekaj čez polnoči, so policisti v Dutovljah ustavili 50-letnega državljana Italije, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,65 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Pridžali so ga, sledi mu obdolžilni predlog.

Ukradel smernike, sedež in jakno

V nedeljo je v Kopru nekdo pred stanovanjskim blokom s parkiranega kolesa z motorjem znamke piaggio ZIP 50 4T ukradel vse smernike, sedež in športno jakno. Lastnik je oškodovan za 1500 evrov.

Ukradel 400 evrov

Na Kampelu je nekdo vlomil v hišo, pregledal notranjost in ukradel 400 evrov. Lastniki so oškodovani skupaj za 1000 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano