V hlev skozi okno

Neznanec je vlomil v hišo v naselju Vrhpolje. Najprej je vlomil v hlev skozi okno, nato pa še skozi vhodna vrata v hišo. Ukradel ni ničesar.

Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia
Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > O kaznivem dejanju je bil obveščen preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo ajdovski policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo.

Egipčan in Kitajec nista imela ustreznih dokumentov

Včeraj popoldne so policisti na počivališču hitre ceste v Šempasu imeli v postopku 30-letnega moškega, državljana Egipta, in ugotovili, da ni imel ustreznih listin za vstop v našo državo. Policisti so mu izrekli globo z izdajo plačilnega naloga. Po končanem postopku je tuji državljan zapustil območje naše države.

Policisti so včeraj zvečer v Novi Gorici imeli postopek z državljanom Kitajske. Ugotovili so, da ni imel ustreznih dokumentov za vstop v našo državo. Policisti so mu izrekli globo z izdajo plačilnega naloga. Po končanem postopku je tujec zapustil območje naše države.

Motorist si je poškodoval ključnico

Včeraj dopoldne je na Tolminskem v okolici naselja Poljubinj s kros motornim kolesom padel in se poškodoval 20-letni motorist. Kasneje so motoristu, ki si je poškodoval ključnico, reševalci nudili ustrezno zdravniško pomoč in ga odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Tolminski policisti so mu zaradi kršitve zakona o ohranjanju narave izdali plačilni nalog.

Trčil v kolesarja

Včeraj popoldne je v Luciji 54-letni domačin vozil z avtomobilom od Senčne poti proti cesti Obala. V ovinku je zapeljal na levo smerno vozišče, kjer je trčil v 35-letnega kolesarja s Kort. Ta se je v nesreči lažje poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnišnico. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Ukradel žlebove

Neznanec je v zadnjih dneh urkadel 15 metrov bakrenih žlebov z objekta v naselju Trnovo ob Soči. Lastniku je povzročil za približno 250 evrov škode. Bovški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine na podlagi ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Razbil steklo

Neznanec je pred kratkim razbil steklo na vratih poslovnih prostorov ene od novogoriških gospodarskih družb. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom na podlagi ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Ukradel cevi

V Postojni je nekdo izpred stanovanjskega bloka ukradel šest kovinskih cevi, ki so bile zavezane pred blokom. Lastniki so oškodovani za dobrih 500 evrov.

NR


Najbolj brano