V čelnem trčenju dva laže poškodovana

Danes malo pred 13. uro sta na regionalni cesti v Doblarju v občini Kanal čelno trčili osebni vozili. Dve osebi sta se laže poškodovali. Na kraju so posredovali reševalci NMP Nova Gorica, poklicni gasilci JZGRD Nova Gorica in policija.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Ob 10. uri je na regionalni cesti v Dornberku voznik motornega kolesa zdrsnil po cestišču in se laže poškodoval. Zdravstveno pomoč so mu nudili reševalci NMP Nova Gorica. Na kraju so posredovali tudi poklicni gasilci JZGRD Nova Gorica in policija.

Starejša oseba je obležala

Ob 14. uri je na Partizanski cesti v Sežani, obležala starejša oseba. Gasilci ZGRS Sežana so nudili pomoč zdravniku NMP pri prenosu obnemogle osebe in prevozu v ZD Sežana.

Trg je poplavljala voda iz počene cevi

Danes okrog 2. ure je Gortanov in Staničev trg v Kopru poplavljala voda, ki je tekla iz počene vodovodne cevi. Posredovali so gasilci GB Koper in dežurni delavec Rižanskega vodovoda, ki je je zaprl ventil za vodo. Električne kable, ki so bili pod vodo, je odklopil delavec Elektro službe, delavec Komunale pa je zavaroval kraj dogodka.

V predoru Kastelec gorel avto

Ob 1. uri je v predoru Kastelec v smeri Ljubljane v občini Koper gorelo osebno vozilo. Gasilci GB Koper so požar pogasili in pomagali vlečni službi pri nalaganju uničenega osebnega vozila na vozilo vlečne službe.

Motorist padel

Sinoči ob 22.45 je v Mirnu, padel motorist. Posredovali so gasilci JZGRD GE Nova Gorica, ki so zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem NMP ZD Nova Gorica. Poškodovanca so z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico.

Meteorna voda v dvorani

Ob 22. uri so v športni dvorani v Kobaridu gasilci PGD Kobarid postavili lovilni bazen in preprečili prelivanje meteorne vode, ki se je zaradi močnega deževja razlivala po dvorani.

Zagorele bale sena

Malo pred 23. uro je med Kosezami in Dolnjim Zemonom zagorelo pet velikih bal sena. Požar so pogasili gasilci PGD Ilirska Bistrica.

Moški močno krvavel

V Kobdilju je včeraj popoldne moški močno krvavel. Posredovali so gasilci PGD Komen, ki so občana oskrbeli in nudili pomoč reševalcem NMP Sežana.

Zagorel odpadni material

Nekaj pred 21. uro je blizu Splošne bolnišnice Izola zagorel odpadni material. Gasilci GB Koper in PGD Izola so požar pogasili in požarišče zalili z vodo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano