V akumulacijskem jezeru na Hrvaškem našli truplo pogrešanega petletnika

Truplo petletnega Patrika Fogadića, ki so ga skupaj z njegovo 29-letno materjo Ivano Fogadić pogrešali od ponedeljka, so našli v sredo zvečer v največjem akumulacijskem jezeru na Hrvaškem pri hidroelektrarni Donja Dubrava nedaleč od Preloga na reki Dravi. Fogadićeva je pred izginotjem pustila poslovilno pismo, v katerem je nakazala tragično usodo.

Truplo petletnega Patrika Fogadića, ki so ga skupaj z njegovo 
29-letno materjo Ivano Fogadić pogrešali od ponedeljka, so 
našli v sredo zvečer akumulacijskem jezeru pri hidroelektrarni 
Donja Dubrava nedaleč od Preloga na reki Dravi. Foto: STA
Truplo petletnega Patrika Fogadića, ki so ga skupaj z njegovo 29-letno materjo Ivano Fogadić pogrešali od ponedeljka, so našli v sredo zvečer akumulacijskem jezeru pri hidroelektrarni Donja Dubrava nedaleč od Preloga na reki Dravi. Foto: STA

ZAGREB > Identiteto nesrečnega dečka je potrdil njegov stric Robert Fogadić, obdukcijo trupla pa bodo opravili danes.

Nekaj kilometrov stran so v kanalu ob jezeru našli tudi sivomodrega opla astro, s katerim se je Ivana Fogadić skupaj z otrokom odpeljala od doma v Totovcu pri Čakovcu v noči na ponedeljek. Avtomobil so davi dvignili iz šestih metrov globine, vendar v njem ni bilo trupla mlade matere, zato bodo njeno iskanje nadaljevali, je poročal novičarski portal emedjimurje.hr.

Fogadićeva je pred odhodom od doma na spletu napisala, da so na njeno odločitev vplivali slabi odnosi s soprogom in pri tem omenjala družinsko nasilje, alkoholizem in prevare. Iz njenega poslovilnega pisma je bilo moč sklepati, da bo v smrt povedla tudi sina.

STA


Najbolj brano