Dva mrtva v trku avtomobila in tovornjaka

Malo pred peto uro zjutraj se je na regionalni cesti med Slovensko Bistrico in Slovenskimi Konjicami izven naselja Vrhole zgodila prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubili dve osebi, ena pa je huje ranjena. S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je do nesreče prišlo med osebnim in tovornim vozilom.

 Foto: STA
Foto: STA

SLOVENSKA BISTRICA > Po doslej zbranih podatkih je voznik osebnega avtomobila med vožnjo po klancu navzdol proti Slovenskim Konjicam v ostrem desnem nepreglednem ovinku zapeljal levo preko sredine vozišča in čelno trčil v nasproti vozeči tovorni avtomobil. Ogled kraja prometne nesreče še traja, zato bo več podrobnosti o prometni nesreči znanih šele po opravljenem ogledu.

V nesreči sta umrla voznik in en sopotnik v osebnem avtomobilu, še en sopotnik v osebnem avtomobilu pa je huje poškodovan in se za njegovo življenje borijo v mariborski bolnišnici.

Časnik Večer poroča, da sta v nesreči umrla 20-letni voznik osebnega avtomobila in 19-letnik, ki je sedel na zadnjem sedežu, ter da se v bolnišnici borijo za življenje 20-letnika, ki je sedel na sovoznikovem sedežu.

Voznik tovornega vozila je laže poškodovan. Dve osebi sta bili v vozilu ukleščeni, zato so ju morali iz njega rešiti gasilci.

STA


Najbolj brano