V Tržiču iščejo moškega, ki nadleguje dekleta

V Tržiču iščejo mlajšega moškega, ki ga sumijo, da je v dveh mesecih nadlegoval štiri ženske, poroča Il Piccolo.

Tržič Foto: Dokumentacija Pristanišča Tržič
Tržič Foto: Dokumentacija Pristanišča Tržič

TRŽIČ > Ena od žensk ga je prijavila policiji. “Začel me je otipavati, nato sem uspela pobegniti. Celo v moj avto je skušal vstopiti,” je povedala 24-letna študentka, ki se ji je moški približal, ko je zapuščala knjižnico.

Povedala je, da je moški visok približno 170 centimetrov s “tipično bangladeško poltjo”, kratkimi črnimi lasmi, star od 25 do 30 let, brez brk, brade ali drugih posebnosti. Oblečen je bil v temno bundo in kavbojke. Dejala je, da bi ga prepoznala, saj se ji je pred knjižnico približal in jo ogovoril že avgusta.

Policija zdaj išče moškega, saj ga je zaradi spolnega nadlegovanja prijavilo že več žensk. Oktobra se je moški azijskih potez približal komaj polnoletnima študentkama in se pred njima samozadovoljeval. Pred tem sta podobno epizodo doživeli tudi knjižničarki. Ko so policisti prejeli še četrto prijavo, da se je moški v ponedeljek, 24. novembra, približal študentki pred knjižnico in skušal celo vstopiti v njen avto, so posumili, da gre za isto osebo.

24-letnica je tedaj izstopila iz knjižnice, ko se ji je približal moški, jo ogovoril in povabil na kavo. Dekle se je z moškim vljudno pogovorilo, nato pa je šla proti avtu in se želela odpeljati. A moški je hotel sesti v avto in si je začel odpenjati pas na hlačah. Študentka mu je zagrozila, da bo poklicala policijo, a moški ni reagiral. Dekletu je uspelo sesti v avto in zbežati, poroča Il Piccolo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano