V Solkanu je zgorel mercedes

Danes okoli 2. ure so policiste obvestili o požaru osebnega avtomobila v Solkanu v Cesti IX. korpusa. V požaru je v celoti zgorelo neregistrirano osebno vozilo znamke mercedes, po nestrokovni oceni je nastala materialna škoda za približno 10.000 evrov. Na kraju so posredovali tudi gasilci GE JZGRD Nova Gorica, ki so požar vozila dokončno pogasili.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti primer preiskujejo v smeri suma kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari in bodo na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Ukradel motorno žago

Včeraj so policiste obvestili o tatvini v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec zgodaj popoldne z odprtega kesona tovornega vozila v Kidričevi ulici ukradel motorno žago za rezanje žive meje. S tem je gospodarski družbi povzročil za približno 700 evrov škode. Policisti bodo v zvezi z omenjeno tatvino glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

Gorelo v kleti

Včeraj ob 22.40 je bila policija obveščena o požaru v kleti večstanovanjske stavbe v Idriji. Požar so kasneje dokončno pogasili gasilci PGD Idrija, pred njihovim prihodom so požar delno pogasili stanovalci. Po prvih ugotovitvah je nastalo za približno 2000 evrov škode, idrijski policisti so tujo krivdo izključili. V zvezi z omenjeno zadevo bo podano poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici

Štirikolesnik je izginil

Včeraj so policiste obvestili o tatvini štirikolesnika v Šempetru pri Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v času od 1. do 7. marca izpod pokrite lope za eno od tamkajšnjih stanovanjskih hiš odtujil štirikolesnik znamke bombardier, outlander 500, rumene barve, registrskih številk GO DP-58, vreden približno 10.000 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano