V Pulju triletni deček umrl nasilne smrti

Istrsko javnost je danes pretresla novica o triletnem dečku, ki so ga našli mrtvega v bližini puljskega Mandrača. Hrvaški mediji poročajo, da gre za najbolj brutalen umor na Hrvaškem doslej.

Policiste naj bi do kraja, kjer je ležalo negibno telo dečka, 
privedla prav mati, ki je sinoči prijavila otrokovo izginotje.  Foto: D. Memedović/Glas Istre
Policiste naj bi do kraja, kjer je ležalo negibno telo dečka, privedla prav mati, ki je sinoči prijavila otrokovo izginotje.  Foto: D. Memedović/Glas Istre

PULJ > Hrvaški mediji poročajo, da je po neuradnih informacijah včeraj malo pred polnočjo 32-letna mati prijavila izginotje svojega triletnega sina. Potem ko so dečka iskali vso noč, je policiste danes okrog 9. ure prav mati privedla do mesta, kjer so našli njegovo truplo.

Deček naj bi umrl nasilne smrti, preiskovalci so okoli vratu otroka zasledili modrice, zaradi katerih sklepajo, da je smrt morda nastopila zaradi zadušitve. Policisti so prijeli tri osumljence, med temi tudi mater umorjenega otroka, mladoletnico in še enega moškega.

Mati naj bi se z otrokom po pričanju sosedov nedavno iz Bosne priselila v mesto v stanovanje svojega pokojnega dedka, poroča Glas Istre.

Spletno uredništvo


Najbolj brano