V Novi Gorici ukradli avto

Ponoči je neznanec v Novi Gorici ukradel avtomobil znamke renault megane 1.5 dci, karavan, bele barve, letnik 2014, registrske številke GO CV-105, vreden približno 14.000 evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

NOVA GORICA > V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici. Na podlagi zbranih obvestil in drugih ugotovljenih dejstev bodo policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Ukradli udarno kladivo in nakladalno žlico

Danes zjutraj je bila policija obveščena, da so neznanci na območju naselja Col z delovnega stroja ukradli udarno kladivo in nakladalno žlico. S tem je neznani storilec eni od ajdovskih gospodarskih družb povzročil za približno 3000 evrov škode. Policisti PP Ajdovščina bodo glede na ugotovljena dejstva v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem podali kazensko ovadbo.

Kolesar si je zlomil gleženj

Včeraj je bila policija obveščena, da se je na poti na Vršič poškodoval planinec. Ugotovljeno je bilo, da je 23-letni nemški državljan z gorskim kolesom peljal iz Kranjske Gore čez prelaz Vršič proti Bovcu po gozdni cesti. Med vožnjo po klancu navzdol je okoli 12. ure na padel in si zlomil gleženj. Bovški policisti so tujo krivdo izključili in bodo s poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Na kraju so go ustrezno zdravniško oskrbeli reševalci NMP ZD Tolmin, ki so ga odpeljali do Rateč, kasneje pa so huje poškodovanega nemškega državljana prevzeli avstrijski reševalci in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v bolnišnico v Avstrijo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano