V Novi Gorici ukradli BMW

Neznanec je ponoči ukradel vozilo BMW 320 touring d, črne barve, letnik 2009, ki je bilo parkirano na enem od parkirnih prostorov v Novi Gorici.

Fotografija je simbolična Foto: Wikipedia
Fotografija je simbolična Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > Registrske številke avta so: GO NR-725. Tat je lastnika oškodoval za približno 13 tisoč evrov.

Od ograje ga je odbilo na drugo stran ceste

Včeraj okoli 21. ure je 63-letni voznik avtomobila peljal iz smeri Vipave proti Ajdovščini in z vozilom zapeljal levo v obcestno odbojno ograjo, od koder ga je odbilo na drugo stran cestišča. Voznik se je poškodoval in so ga odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Poleg policistov in reševalcev NMP ZD Ajdovščina, ki so poškodovani osebni na kraju nudili ustrezno zdravniško oskrbo, so pomoč na kraju nudili tudi gasilci GRC Ajdovščina. Zaradi kršitve prometne zakonodaje bodo policisti omenjenemu vozniku izdali plačilni nalog.

Nesreča krožišču

Včeraj dopoldne je 59-letni voznik avtomobila pripeljal iz smeri Šempetra pri Gorici proti Rožni Dolini in pred krožnim križiščem zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del tovornega vozila, ki ga je peljal 39-letni voznik. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Pes napadel psa

Včeraj zvečer je sprehajalka v bližnji okolici Šempasa peljala na sprehod svojega psa na povodcu, pri tem pa je drugi pes, podoben pasmi zlati prinašalec, napadel njenega psa. Sprehajalka je posredovala, da bi zaščitila njenega psa. Pes, ki je napadel njenega psa, je bil po zdajšnjih ugotovitvah sam in spuščen brez nadzora. Ko bodo policisti ugotovil, kdo je lastnik pobeglega psa, bodo zoper lastnika uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o zaščiti živali.

Kradli iz podjetja

Včeraj zjutraj je bila policija obveščena o vlomu v eno od podjetij v Ajdovščini. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec ukradel dva udarna vrtalnika v skupni vrednosti približno 1200 evrov. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo ajdovski policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

Kradli iz lovske koče

Neznanec je v zadnjih dneh na območju Sabotina v Goriških Brdih splezal na zaklenjeno lovsko prežo v bližini tamkajšnje lovske koče in vanjo vlomil. Ukradel je električnega pastirja znamke in akumulator. Lovsko družino je oškodoval za približno 160 evrov. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo novogoriški policisti v zvezi z omenjeno zadevo podali kazensko ovadbo.

Z droga ukradel ogledalo

Včeraj je neznanec v križišču med regionalno cesto med Spodnjo Idrijo in Oblakovim Vrhom in lokalno cesto Idrijske Krnice z droga ukradel prometno ogledalo. S tem je povzročil za dobrih 500 evrov škode.

Italijan kupoval heroin

Včeraj 12.30 so izolski policisti 45-letnega državljana Italije zalotili pri nakupu prepovedane droge heroin. Odredili so mu pridržanje in mu zasegli 14,89 g heroina in 0,89 g kokaina. Sledi mu kazenska ovadba. Ker pri sebi ni imel dokumentov, so mu policisti izdali še globo.

Rusa so okradli

Včeraj zvečer je nekdo državljanu Rusije v Portorožu ukradel denarnico, v kateri je imel 150 evrov, 40 britanskih funtov, 20 avstralskih dolarjev ter več bančnih kartic in drugih dokumentov. Oškodovan je za 400 evrov.

Sin udaril mater

Izolanka je prijavila pijanega sina, ko jo je udaril. Policisti so mu na kraju izdali plačilni nalog in mu izrekli prepoved približevanja, saj je bil nasilen že večkrat. Ker se ni želel umiriti, so mu odredili še pridržanje.

NR


Najbolj brano