Novogoričanka po nočnem prepiru v bolnišnici podlegla poškodbam

Novogoriški policisti in kriminalisti preiskujejo smrt 34-letne Novogoričanke. Včeraj pozno zvečer naj bi se v svojem stanovanju zapletla v prepir z nekdanjim partnerjem. Prišlo naj bi tudi do fizičnega obračuna med njima. Domačinka se je pri tem tako hudo poškodovala, da je zjutraj v šempetrski bolnišnici umrla. Vzrok njene smrti bo pokazala obdukcija.

 Natančen vzrok smrti pokojnice bodo pokazali rezultati 
sodne obdukcije. Foto: Leo Caharija
Natančen vzrok smrti pokojnice bodo pokazali rezultati sodne obdukcije. Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Iz neuradnih virov nam je uspelo izvedeti, da naj bi včeraj ponoči prišlo do spora med 34-letno domačinko in njenim nekdanjim partnerjem. V njene stanovanju naj bi se zapletla v besednim spor, težkim besedam pa je sledil tudi fizični obračun, v katerem se je Novogoričanka hudo poškodovala. Moški naj bi poklical reševalce, a je ranjenka zavračala medicinsko pomoč.

Naposled so jo reševalci le odpeljali v šempetrsko bolnišnico na nadaljnje zdravljenje. Policisti so potrdili, da naj bi zjutraj tam podlegla poškodbam, domnevnega napadalca pa so policisti zasliševali do poldneva in ga nato izpustili na prostost. Vzroki za smrt 34-letne Novogoričanke zaenkrat še niso znani.

Natančen vzrok smrti pokojnice bodo namreč pokazali rezultati sodne obdukcije, ki jo je odredil preiskovalni sodnik novogoriškega okrožnega sodišča. O zadevi so policisti obvestili tudi novogoriško tožilstvo, v zvezi z dogodkom pa še naprej zbirajo obvestila in preučujejo vse okoliščine primera.

ANA CUKIJATI


Najbolj brano