V Novi Gorici ponoči izginil audi

Danes ponoči je v Novi Gorici izginil osebni avtomobil znamke audi Q5, bele barve, letnik 2013, registrskih številk GO KH-301.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

NOVA GORICA > Včeraj dopoldne je neznani voznik osebnega avtomobila znamke mercedes, italijanskih registrskih številk, v vozilo natočil za 46 evrov dizelskega goriva in kasneje v prodajalni izbral in plačal nekaj izdelkov, računa za natočeno gorivo pa ni poravnal.

Sredi belega dne okradel žensko

Danes nekaj po 13. uri je policija prejela obvestilo o drzni tatvini, ki se je zgodila na intervencijski poti med Cankarjevo ulico in Ulico Gradnikove brigade v Novi Gorici. Po najnovejših podatkih je neznani mlajši storilec, srednje postave, med hojo dohitel oškodovanko in ji nato z vratu strgal zlato verižico in zbežal s kraja (v smeri stanovanjskih blokov v Cankarjevi ulici). Policisti Policijske postaje Nova Gorica pozivajo vse, ki bi policiji lahko nudili koristne informacije v zvezi z omenjeno tatvino, da se zglasijo na PP Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) ali najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Spletno uredništvo


Najbolj brano