V Lokovcu se je poškodoval 29-letni domačin

Včeraj ob 18.46 je bila policija obveščena o delovni nesreči na območju naselja Lokovec.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMROSKA > Ugotovljeno je bilo, da je 29-letni domačin na robu travnika v lastni režiji pripravljal gozdarski vitel na kmetijski traktor. Med omenjenim opravilom ga je hidravlika kmetijskega traktorja stisnila v predelu prsnega koša ob desni blatnik, pri čemer se je omenjeni moški poškodoval. Kasneje so reševalci poškodovanca z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti so v zvezi z omenjeno zadevo tujo krivdo izključili in bodo s pisnim poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Kradli iz dobrodelne organzacije

Včeraj zjutraj so policiste obvestili o vlomu skozi okno v prostore karitativne organizacije na Kostanjevici v Novi Gorici (Kapela). Neznanec je v notranjosti našel in si protipravno prilastil manjšo vsoto gotovine. Policisti bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

V prometni nesreči udeležena kolesar in voznik avta

Včeraj ob 15.42 so policisti obravnavali prometno nesrečo v Solkanu, v kateri sta bila udeležena voznik avtomobila in kolesar. Ugotovljeno je bilo, da se je 63-letni moški s kolesom peljal po Cesti IX. korpusa iz smeri nekdanjega mejnega prehoda v Solkanu proti krožnemu križišču. Pred omenjenim kolesarjem se je pred prehodom za pešce ustavil voznik avtomobila z namenom, da pusti prednost pešcu na prehodu. Takrat pa se je omenjeni kolesar zaradi prekratke varnostne razdalje s kolesom zaletel v zadnji del omenjenega avtomobila. Prometni policisti so 63-letnemu povzročitelju (kolesarju) izdali plačilni nalog.

Neznanec ukradel otroško gorsko kolo

Včeraj popoldne so policisti v Šempetru pri Gorici obravnavali tatvino otroškega gorskega kolesa, znamke specialized pitch comp, rdeče barve, staro eno leto. Ugotovljeno je bilo, da je do omenjenega kaznivega dejanja prišlo pred nekaj dnevi, ko je neznanec pristopil do nezaklenjenega otroškega kolesa, ki je bilo na terasi ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. Nepridiprav si je prilastil omenjeno kolo in ga s kraja odpeljal neznano kam. S tem je neznanec lastnika oškodoval za 519 evrov. Novogoriški policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano