V Kromberku izginil bmw

Minuli vikend je s parkirnega prostora na območju Kromberka pri Novi Gorici neznanec ukradel osebni avtomobil bmw x6 x drive, dizel, grafitno sive barve, letnik 2012, s poljsko registrsko številko: GA 7912T (Poljska). Tat je lastnika iz sosednje Italije oškodoval za približno 29.000 evrov. Novogoriški policisti okoliščine navedenega kaznivega dejanja še preiskujejo.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Včeraj pa se je na izolski policijski postaji oglasil moški in prijavil, da mu je nekdo v Izoli ukradel osebni avtomobil znamke kia ceed, bele barve, letnik 2009, registrskih tablic LJIP-872. Avtomobil je vreden 2000 evrov.

Včeraj ob 21. uri so policisti ustavili 28-letnega voznika avtomobila iz Ljubljane, ki je bil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, registrske tablice pa niso pripadale vozilu. Tudi osebni avto ni bil registriran in je bil odjavljen iz prometa. Poleg tega je še napihal, alkotest je pokazal 0.36 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo so mu zasegli, vozniku pa izdali plačilni nalog. V postopek se je vmešal še sopotnik v vozilu, ki je kričal in se nedostojno vedel, zato so policisti tudi njemu izdali plačilni nalog. V dogajanje pa se je vpletel še pijani moški iz Seče, ki se je prav tako vmešal v postopek, žalil policiste in pozival k pretepu. Ker se kršitelj kljub ukazom policistov ni umiril, so ga odpeljali na hladno in kaznovali s plačilnim nalogom.

Sosedom kratil nočni mir

Ob 2. uri so koprski policisti prejeli prijavo, da sosed v Babičih predvaja glasbo, ki moti nočni mir in počitek v večstanovanjski hiši. Policisti so prišli na kraj in 51-letniku izdali plačilni nalog. Čez približno eno uro, so prejeli še eno prijavo, da s kršitvijo nadaljuje. Domačin se med postopkom ni hotel umiriti in ni upošteval ukazov policistov, zato so mu odredili pridržanje.

20-letnica izsilila prednost

Včeraj, ob 20.05 uri se je v bližini letališča v Ajdovščini zgodila prometna nesreča. 20-letna voznica osebnega vozila je peljala po ajdovski obvoznici v smeri tamkajšnjega letališča. Ko je voznica pripeljala do križišča z glavno cesto ni upoštevala prometnega znaka stop in zapeljala v križišče. Pri tem je izsilila prednost 59-letni voznici osebnega vozila, ki je vozila po prednostni cesti iz Ajdovščine v smeri naselja Cesta. Vozili sta trčili, obe voznici pa so ajdovski reševalci zaradi suma lahke telesne poškodbe z reševalnim vozilom odpeljali na pregled v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju prometne nesreče pomoč nudili tudi gasilci GRC Ajdovščina. 20-letni voznici so policisti izdali plačilni nalog.

Kje je skuter?

V Izoli je nekdo domačinu izpred stanovanjskega bloka ukradel skuter znamke piaggio quartz 50, kovinsko rdeče barve, reg.št. KPEH-50, l. 1995, vreden 300 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano