V Kopru ukradli tri skuterje

Včeraj zjutraj je Koprčan prijavil, da mu je ponoči nekdo ukradel kolo z motorjem piaggio energy NRG PoWer 50, reg. št. KPAN-67. Policisti so kmalu zatem na vrhu Kačiškega klanca izsledili skuterista, ki na znake policistov ni ustavljal. Peljali so za njim mimo križišča za Divačo, proti Čebulovici, nato pa proti Senožečam.

Fotografija je simbolična. Foto: Pu Koper
Fotografija je simbolična. Foto: Pu Koper

PRIMORSKA > Čez nekaj časa so ga izgubili, nato pa so našli moped med hišami v vasi Veliko Polje. Zatem so izsledili še voznika in ugotovili, da gre za 20-letnega Ljubljančana, večkratnega storilca kaznivih dejanj. Odvzeli so mu prostost in ga peljali na zaslišanje koprsko policijsko postajo. Moped so policisti vrnili lastniku, Ljubljančanu pa sledi kazenska ovadba, so sporočili s koprske policijske uprave.

Včeraj popoldne je Koprčan prijavil, da so mu na Cesti na Markovec ukradli moped gilera runner 50, reg. št. KPVN-39, vreden 1.100 evrov. Na Kvedrovi cesti v Kopru pa je nekdo domačinu izpred bloka ukradel kolo z motorjem znamke sym orbit II 50, reg.št. KPLS-39, vredno 1.000 evrov.

Podjetje oškodoval za 2500 evrov

Na koprskem gradbišču je nekdo ukradel nagibno planirno kiblo, ki je bila zavarovana z roko rovokopača. S tem je podjetje oškodovano za 2500 evrov.

Ukradel ni ničesar, povzročil pa je za 1000 evrov škode

Nekdo je vlomil v prostore na avtobusni postaji v Postojni. Pregledal je prostore, blagajne ni mogel odpreti. Po prvih podatkih ni ukradel ničesar, povzročil pa je za 1000 evrov škode.

Spletno urendištvo


Najbolj brano