V Komnu izginil touareg

V Komnu je v soboto neznanec ukradel avto znamke volkswagen touareg, letnik 2008, temno sive barve, registrska številka KP58-02E. Tat je izkoristil nepazljivost lastnika, ki je pustil odklenjena vhodna vrata v hišo, kjer je našel ključe avtomobila. Vozilo je vredno 15.000 evrov.

V Komnu je v soboto neznanec ukradel avto znamke volkswagen touareg.
V Komnu je v soboto neznanec ukradel avto znamke volkswagen touareg. 

PRIMORSKA > V soboto popoldne je v Portorožu 41-letni Koprčan povzročil prometno nesrečo. V križišču je s svojim avtomobilo izsilil prednost motoristu, 39-letnemu Pirančanu. Ta je padel in se laže poškodoval. Koprčana čaka plačilni nalog.

Vlomilec v Pobegih

V Pobegih je bil na delu vlomilec. Iz ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš je ukradel zlatnino in gotovino. Lastniki so oškodovani za več kot 15.000 evrov.

V Luciji je včeraj nekdo ukradel moped znamke yamaha spy 50, modre barve, star 20 let, brez prednje maske. Motor je vreden 500 evrov.

V Postojni je nekdo vlomil v klet, od koder je ukradel dva karbonska obroča za kolo, vredna 1500 evrov.

S tovornjakom poškodoval balkon

Danes ob 7.45 so policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči na Kidričevi cesti v Kanalu. Nesrečo je povzročil 39-letni voznik tovornega vozila s prikolico, ki je v omenjenem naselju v ostrem desnem ovinku (vozil v smeri Tolmina) vozil preveč desno in pri tem poškodoval balkon na stanovanjskem objektu. Policisti so kasneje voznika izsledili in mu zaradi povzročitve prometne nesreče in pobega s kraja prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Eden se je znesel nad passatom, drugi nad bmwejem

Včeraj dopoldne idrijski policisti prejeli obvestilo o poškodovanju osebnega avtomobila znamke VW passat, ki je bil parkiran na parkirišču pred enim od stanovanjskih blokov v Spodnji Idriji. Neznani storilec se je znesel nad avtomobilom z neznanim ostrim predmetom in podrsal barvo in lak na zadnjih levih vratih vozila.

V soboto popoldne se je v Novi Gorici neznani objestnež znesel nad parkiranim osebnim avtomobilom znamke BMW z romunsko registrsko številko. Vozilo je bilo parkirano na makadamski površini v bližini večjega nakupovalnega središča v Novi Gorici, neznanec pa je na različnih delih vozila poškodoval barvo vozila. Po storjenem kaznivem dejanju je nepridiprav kraj zapustil in odšel neznano kam.

Spletno uredništvo


Najbolj brano