V Izoli odkrili ukraden BMW, v Kopru izginil drugi

V Izoli so odkrili ukraden osebni avtomobil BMW 320, bele barve. Policisti so ugotovili, da je bilo vozilo avgusta ukradeno v Italiji. Nadaljujejo z zbiranjem informacij. V Kopru pa so na Ulici Vena Pilona ponoči ukradli osebni avtomobil BMW 318 d karavan, temno modre barve, letnik 2011, registrskih številk KPBB-914.

V Izoli so odkrili ukraden osebni avtomobil BMW 320, bele 
barve.  Foto: Pu Koper
V Izoli so odkrili ukraden osebni avtomobil BMW 320, bele barve.  Foto: Pu Koper

PRIMORSKA > Včeraj malo pred 16. uro so italijanski varnosti organi slovenske policiste obvestili, da zasledujejo pobeglega voznika kolesa z motorjem preko državne meje, po sporazumu o čezmejnem zasledovanju. Ustavili so ga pri Ospu. Slovenski policisti so na kraju ugotovili, da gre za 53-letnega državljana Italije. Moped, s katerim je pobegnil preko državne meje, ni registriran. Odvzeli so mu registrske tablice, ki jih bodo naknadno poslali italijanskim varnostnim organom. Poleg tega ni imel dokumentov za prestop državne meje, zato so mu izdali plačilni nalog.

Nasilen do natakarice

Zvečer je bil domačin v ilirskobistriškem lokalu nasilen in žaljiv do natakarice. Policisti somu izdali plačilni nalog.

Kolesi z motorjem izginili

Ponoči je v Izoli nekdo ukradel zaklenjeno kolo z motorjem gilera runer 50, registrskih številk KPC1-626, vredno 1000 evrov.

V Izoli je nekdo ukradel tudi kolo z motorjem piaggio ZIP 25, črne barve, registrskih številk KP6KJ1.

Ukradli mobilni telefon

Neznanec je s točilnega pulta na prireditvenem prostoru v Volčji Dragi ukradel mobilni telefon samsung galaxy S7.

Na hitri cesti povozili podstavek prometne signalizacije

Ajdovski policisti so včeraj obravnavali poškodovanje platišč in pnevmatik štirih avtomobilov na odseku hitre ceste H4 Selo–Ajdovščina. Na tem odseku potekajo obnovitvena oziroma gradbena dela. Avtomobili so povozili podstavek markerja oziroma prometnega znaka za razmejitev prometnih tokov na vozišču. Primere so policisti zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Kamenje poškodovalo osebno vozilo

Na območju naselja Stopnik je na avtomobil padlo kamenje in ga poškodovalo. 40-letna voznica je peljala po glavni cesti iz smeri Dolenje Trebuše proti Idriji. Ko je pripeljala do semaforja, je s skalnatega pobočja (na levi strani) priletel kamen ter poškodoval prednji levi blatnik in vrata.

Pes napadel drugega psa

Na koncu naselja Snežatno v občini Brda se je lastnik sprehajal s psom pasme nemški gonič, ki ga je imel na povodcu. Takrat pa je drugi pes mešanec pritekel iz bližnjega vinograda in napadel njegovega psa. Policisti so kasneje ugotovili, kdo je lastnik mešanca in mu izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano