V Čadrgu izginil tiguan

Danes zjutraj so policisti prejeli obvestilo o tatvini odklenjenega osebnega avtomobila pred eno od stanovanjskih hiš v naselju Čadrg na Tolminskem. Neznani storilec je ponoči v omenjenem naselju ukradel osebni avtomobil znamke volkswagen tiguan 2.0/TDI 4M, kovinsko sive barve, letnik 2009, naslednjih registrskih številk: GO DZ-036. Tat se je z vozilom odpeljal neznano kam.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V nedeljo zvečer so policisti prejeli obvestilo o vlomu v eno od stanovanjskih hiš na območju naselja Renče v času odsotnosti stanovalcev. Neznani storilec je preiskal notranjost prostorov in ukradel za več tisoč evrov zlatnine (verižice, zapestnice… ) in gotovino.

Včeraj zjutraj so policiste obvestili o še enem vlomu v stanovanjsko hišo, in sicer v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih je storilec pregledal sobo in kasneje kraj zapustil, ne da bi si karkoli prilastil.

Neznani storilec je v noči iz sobote na nedeljo z delovišča ukradel ročni vibracijski valjar znamke bomag, rumene barve (težak eno tono), ki je bil ob regionalni cesti Trnovo-Lokve. Stroj je vreden približno 3000 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano