V Ajdovščini izginil kombi

V noči na soboto je neznani storilec z dvorišča ene od stanovanjskih hiš v Ajdovščini ukradel kombi znamke peugeot boxer 2.2 HDI, letnik 2016, bele barve, z registrsko številko: GO MH-088. S tem protipravnim ravnanjem je storilec povzročil za približno 17.000 evrov škode. Policisti okoliščine navedenega kaznivega dejanja še preiskujejo.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

NOVA GORICA, AJDOVŠČINA > V soboto popoldne ajdovski policisti prejeli obvestilo o tatvini kolesa z motorjem. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v noči na soboto, 3. septembra 2016, pri garaži ene od stanovanjskih hiš na območju Ajdovščine našel nezaklenjeno kolo z motorjem (znamke tomos APN 6) in se z njim odpeljal neznano kam. Motor je vreden približno 300 evrov.

Odtrgal ogledalo

Včeraj v zgodnjih jutranjih urah je varnostna služba novogoriške policiste obvestila o poškodovanju osebnega vozila v garažni hiši v Novi Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je storilec v nočnem času v garažni hiši poškodoval osebno vozilo znamke hyundai ix35, italijanskih registrskih številk. Nepridiprav je odtrgal zunanje levo ogledalo na vozilu in ga odvrgel v koš za smeti nekaj metrov stran. S tem protipravnim ravnanjem je storilec oškodovanki iz tujine (državljanka Dominikanske Republike) povzročil za približno 300 evrov škode.

Kje je kolo?

Včeraj je z dvorišča ene od stanovanjskih hiš v Solkanu neznani storilec ukradel nezaklenjeno moško gorsko kolo znamke scott, črno bele barve. Kolo je vredno približno približno 400 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano