V gozdu umrl 66-letnik iz okolice Tolmina

V nesreči pri delu v gozdu je v ponedeljek umrl 66-letnik iz okolice Tolmina. Policisti so ugotovili, da je do nesreče prišlo pri podiranju večjega drevesa. Pokojnega je pri tem debelejša veja stisnila k tlom, nato pa se je nanj skotalila še večja skala. Zdravnica Zdravstvenega doma Tolmin je potrdila njegovo smrt in odredila sanitarno obdukcijo.

Fotografija je simbolična Foto: Maksimiljana Ipavec
Fotografija je simbolična Foto: Maksimiljana Ipavec

PRIMORSKA > Novogoriške policiste so v ponedeljek okoli 23.30 obvestili, da se 66-letnik ni vrnil z dela v gozdu. Patrulja tolminske policijske postaje se je s sorodniki pogrešanega in pripadniki Gorske reševalne službe Tolmin odpravila na teren. Ob cesti v bližini nesreče so opazili njegov avtomobil, nekaj pred eno uro zjutraj pa so v bližnjem gozdu našli njegovo truplo.

Policisti so o dogodku obvestili dežurnega preiskovalnega sodnika novogoriškega okrožnega sodišča. Tujo krivdo so izključili, zato bodo o dogodku obvestili državno tožilstvo, so zapisali na Policijski upravi Nova Gorica.

Trčila tovorno in osebno vozilo

Danes okoli 6.30 sta na cesti Idrija-Bela trčili tovorno in osebno vozilo. Gasilci PGD Idrija so odklopili akumulator na poškodovanem vozilu in nudili pomoč reševalcem. Poškodovano osebo so oskrbeli reševalci ZD Idrija.

Na streho in nazaj na kolesa

Včeraj okoli 20.30 se je na avtocesti, pri izvozu iz predora Dekani v smeri proti Kopru, osebno vozilo obrnilo na streho in nato nazaj na kolesa. Ena oseba je bila lažje poškodovana. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so na kraju dogodka vršili protinaletno, požarno varovanje, cestišče posipali s vpojnim sredstvom in razsvetljevali prizorišče dogodka.

Voznik in sovoznik sta se poškodovala

Včeraj ob 21.30 se je na Pobeški cesti v občini Koper pripetila prometna nesreča. Poškodovala sta se voznik in sovoznik kolesa z motorjem, ki so ju prepeljali v izolsko bolnišnico. Gasilci JZ GB Koper so vršili naletno varovanje in razsvetljevali vozišče.

Ukradli so mu motorno kolo

Italijan je včeraj sporočil na policijo, da mu je nekdo ukradel motorno kolo gillera runner, rdeče barve, registrskih številk AS02489. Parkiran je bil v Bertokih.

Kradli v pisarni

V postojnskem podjetju je nekdo iz pisarn ukradel dva prenosna računalnika v skupni vrednosti 3500 evrov. Poleg tega je odnesel še 20 evrov iz predalnika, očala z dioptrijo, polnilec in mrežni disk, v skupni vrednosti 170 evrov.

Tat na portoroški plaži

Včeraj popoldne so na portoroški plaži ženski ukradli torbo s sončnimi očali, dvema mobiteloma znamke HTC, 20 evri, bančnimi karticami in ključi avtomobila. Oškodovana je za 600 evrov.

Trčil v drog, nato pa v avto

Včeraj malo po 19. uri je 33-letni voznik avtomobila iz okolice Kranja zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčil v drog javne razsvetljave, nakar ga je odbilo v ustavljen osebni avto, v katerem je bila voznica iz Strunjana. Ker je povzročitelj kazal očitne znake nezanesljive vožnje, so mu odredili strokovni pregled, ki ga je odločno odklonil. Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi povzročitve prometne nesreče in mu napisali obdolžilni predlog zaradi odklona strokovnega pregleda.

Pristala na strehi

Včeraj malo po 20. uri se je na cesti Volčja Draga-Dornberk, pri Prvačini, voznica osebnega vozila izgubila nadzor nad vozilom in se obrnila na streho. Gasilci iz JZ GRD Nova Gorica so odklopili akumulator, nevtralizirali razlite tekočine, postavili vozilo na kolesa in ga umaknili s cestišča. Ponesrečenka se je le laže poškodovala.

NR


Najbolj brano