Umrl po padcu z mopedom

Med vožnjo z mopedom je včeraj zgodaj popoldne 68-letni domačin pod Harijami zapeljal v jarek in umrl. Po prvih informacijah naj bi šlo za prometno nesrečo, kot vse kaže, pa je bil zanj usoden zastoj srca. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo.

 Foto: STA
Foto: STA

HARIJE, NOVA GORICA > Zgodilo se je včeraj ob 13.20 na lokalni cesti med Harijami in Veliko Bukovico. Po njej se je z mopedom peljal 68-letni V. B. iz Harij in brez očitnega vzroka zapeljal v jarek.

Kdo ga je našel, včeraj še ni bilo znano, očitno pa so na kraj hitro prihiteli bistriški reševalci in ugotovili, da je mopedist žal umrl. Na kraj so prihiteli tudi bistriški gasilci. Zdravnik, ki je prišel na kraj nesreče, je odredil sanitarno obdukcijo, po neuradnih podatkih pa naj bi sumili, da je zapeljal v jarek in umrl zaradi težav s srcem.

V ponedeljek pa so iz šempetrske bolnišnice sporočili, da je umrla 82-letna ženska, ki jo je predzadnji dan lanskega leta v križišču pred bolnišnico z avtom zadel 63-letni voznik avtomobila. Nesrečna gospa je prečkala cesto po prehodu za pešce, kljub temu pa jo je voznik z avtom zadel. V bolnišnici so se za njeno življenje borili dva dneva, nato pa je prvi dan v letošnjem letu umrla. DC


Najbolj brano