Umrl po dveh dneh

Čeprav je sprva kazalo, da se je le laže poškodoval, je 67-letni kolesar, ki je v nedeljo padel v podhodu pri Slavčku, v izolski bolnišnici včeraj umrl. Zanj so bile usodne hude poškodbe glave.

Pri Slavčku v podvoz speljana mokra kolesarska steza je bila v nedeljo usodna za 67-letnega kolesarja iz Kopra Foto: Danijel Cek
Pri Slavčku v podvoz speljana mokra kolesarska steza je bila v nedeljo usodna za 67-letnega kolesarja iz Kopra Foto: Danijel Cek

KOPER > Nesreča se je zgodila v nedeljo ob osmih zjutraj, ko se je nesrečni 67-letni Koprčan V. C. pripeljal s kolesom iz Bertokov in nameraval zapeljati v podvoz pod štiripasovnico proti avtobusni postaji. Pri tem je očitno na mokri cesti njegovo kolo zdrsnilo, Koprčan je padel in obležal na tleh. Opazili so ga mimoidoči in policiji sporočili, da na tleh leži ranjen kolesar.

Na kraj nesreče so prihiteli policisti in reševalci, ki so ranjenega kolesarja oskrbeli in ga odpeljali na zdravljenje v izolsko bolnišnico. V policijskem poročilu so celo zapisali, da so ga v bolnišnico odpeljali le na pregled. Tam so ga namestili na oddelek za intenzivno nego, kljub temu pa naj bi sprva kazalo, da poškodbe niso tako hude. Po prvih podatkih naj bi si pri padcu poškodoval le obraz.

Očitno pa se je stanje kolesarja v bolnišnici poslabšalo, tako da je včeraj umrl. Iz bolnišnice so žalostno novico sporočili včeraj zjutraj in dodali, da je Koprčan umrl zaradi hudih poškodb glave. S koprske policijske uprave so še sporočili, da se je nesreča zgodila zaradi neprilagojene hitrosti na mokri cesti.

DANIJEL CEK


Najbolj brano