Umor in samomor v Halozah

Včeraj ob 18.45 je 61-letni moški iz Kočic poklical policijo in zaprosil za intervencijo, saj naj bi mu znana oseba grozila z orožjem. Na kraj so takoj napotili policijski patrulji in starešino Policijske postaje Podlehnik, ki je vodil intervencijo. Ob prihodu so policisti ugotovili, da tam kršitve ni, prav tako ni bilo prijavitelja. Kasneje so v garaži na naslovu 37-letne ženske, kjer je začasno bival, našli trupli obeh.

 Foto: STA
Foto: STA

KOČICE > Policisti so ob prihodu na naslov 37-letnice v zaklenjeni garaži opazili sledove krvi, zaradi česar so na silo vstopili vanjo in v njej našli ustreljeni trupli 37-letne ženske in 61-letnega moškega. Ob truplu so našli tudi strelno orožje, za katerega je 61-letni moški posedoval orožno listino, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Ogled kraja kaznivega dejanja so opravili mariborski kriminalisti, ki ga je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča na Ptuju, udeležila pa se ga je tudi dežurna državna tožilka Okrožnega državnega tožilstva na Ptuju. Ogled so ponoči prekinili in ga bodo policisti nadaljevali danes.

Dosedanje ugotovitve kažejo na to, da gre za umor in samomor. Kriminalistična preiskava se nadaljuje, zato do njenega zaključka novih informacij ne bo na voljo, so sporočili iz PU Maribor.

NR


Najbolj brano