Ukrasti sta želeli tudi desko za školjko

Varnostnik v eni od izolskih trgovin je včeraj popoldne opazil žensko pri tatvini. Zadržal jo je do prihoda policistov. Ti so ugotovili, da sta tatvine različnih artiklov, skupaj vrednih 300 evrov, osumljeni ženski iz Kočevja, stari 25 in 33 let. Ukrasti sta želeli krtačo za lase, kodralnik, ravnalnik, sedemdelno garnituro posode, mehčalec, kozico za kavo in celo desko za straniščno školjko. Sledi jima kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V Kopru je ponoči nekdo vlomil v avtomat, iz katerega je ukradel kaseto s 600 evri in mesne artikle v vrednosti 30 evrov.

S ceste in v drevo

Ob 8.04 so policiste obvestili o hujši prometni nesreči na Šmarski cesti, nad vasjo Paderna. 31-letno voznico osebnega avtomobila, doma s Koroške, je zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo s ceste in je trčila v drevo. V nesreči se je hudo poškodovala, odpeljali so jo v izolsko bolnico. Cesta je bila zaprta do 9.30.

Vozil brez vozniškega dovoljenja

Na Škofijah so policisti zasegli osebni avto 31-letnemu vozniku iz Maribora, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Zadel pešakinjo in otroški voziček

Včeraj popoldne je v Idriji voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce zbil pešakinjo. 48-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po Levstikovi ulici v smeri glavne ceste. V križišču je zavijal desno proti središču Idrije, pri tem pa spregledal 23–letno peško z otroškim vozičkom (v katerem je bil otrok), ki je z njegove desne strani stopila na cesto na prehodu za pešce. Voznik jo je v zadnjem trenutku opazil in zaviral, vendar jo je kljub temu s prednjim delom vozila zadel v levo nogo. Zadel je tudi otroški voziček, ki pa se ni prevrnil. Mamo z otrokom so najprej oskrbeli reševalci, ki so jo nato odpeljali na pregled v ljubljanski klinični center. Po prvih podatkih je pešakinja laže poškodovana, otrok pa naj ne bi bil poškodovan. Prometni policisti bodo vozniku avtomobila izdali plačilni nalog.

Pri vzvratni vožnji zadel tovornjak

Danes zjutraj je na bencinskem servisu v Šempasu 47–letni voznik tovornega vozila zapeljal vzvratno in trčil v tovornjak, ki ga je vozil 35–letni Poljak. Prometni policisti so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Vozili sta se oplazili

Sinoči nekaj po 20. uri so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom blizu naselja Trnovo ob Soči. 58-letni voznik osebnega avtomobila je peljal po glavni cesti iz smeri Bovca proti Kobaridu. Ko je pripeljal v Trnovo ob Soči, v desni ovinek, vozišče pa je zoženo z obeh strani, mu je v nasprotni smeri pripeljal neznani avtomobil. Trčila sta z ogledali in nastala je materialna škoda. Ko bodo policisti pobeglega voznika izsledili, bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

Na parkirišču neznanec trčil v vrata avtomobila

Oškodovanka je zjutraj policiste obvestila, da je nekdo poškodoval njen avtomobil, parkiran na makadamskem parkirišču v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. Po prvih ugotovitvah je neznanec z vozilom zadel voznikova vrata. Novogoriški policisti bodo primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Spletno uredništvo


Najbolj brano