Ukradli avto

Včeraj so policiste obvestili o tatvini vozila na območju Sela. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec v poznih popoldanskih urah v omenjenem kraju ukradel parkiran avtomobil audi A3 1.9 TDI, letnik 2009, modre barve, registrskih oznak GO CV-444, vreden približno enajst tisoč evrov.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Ajdovski policisti bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva v zvezi obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

Tovornjaka sta trčila

Danes, nekaj minut pred 4. uro, so policiste obvestili o prometni nesreči na počivališču na hitri cesti v Šempasu, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili. Ugotovljeno je bilo, da je 59-letni voznik tovornega vozila, državljan Makedonije, zaradi nepravilnega premika trčil drugo parkirano tovorno vozilo. 59-letnemu povzročitelju prometne nesreče so prometni policisti zaradi kršitve prometne zakonodaje izrekli globo.

Sumljiva snov

Danes zgodaj popoldne so policisti na območju Ajdovščine imeli v postopku dva moška, stara 33 in 35 let, in jima zasegli manjšo količino snovi, za katere policisti sumijo, da gre za prepovedano drogo (heroin). Policisti so zasežene snovi poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v obravnavanih primerih za prepovedano drogo, bodo zoper obe navedeni osebi uvedli hitri postopke z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Tovorno vozilo so mu zasegli

Včeraj pozno zvečer so prometni policisti v Novi Gorici ustavili 26-letnega voznika tovornega vozila, državljana Italije, in v nadaljnjem postopku ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so mu tovorno vozilo zasegli, zoper italijanskega voznika je bil podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano