Ukradla denarnico in se takoj odpravila na bankomat

V eni od koprskih trgovin je neznana ženska starejši domačinki ukradla denarnico. Izkoristila je nepazljivost oškodovanke in ji iz torbice ukradla denarnico, v kateri je imela 70 evrov gotovine, osebno izkaznico, zdravstveno kartico in bančni kartici.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Po dejanju je osumljenka odšla do bankomata, kjer je s kartico takoj opravila dvig gotovine v višini 400 evrov.

17-letnik s skuterjem v voznico

17-letni voznik skuterja, ki je v ponedeljek, vozil od nakupovalnega središča na Ankaranski cesti proti Ljubljanski cest, ni opazil voznice, ki je pripeljala iz garažne hiše drugega nakupovalnega središča. Voznica osebnega avtomobila se je ustavila pri stop znaku. 17-letnik jo je spregledal in se zaletel v zadnja desna vrata avtomobila ter padel po cesti. Lažje poškodovanega so ga reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico. Sledi mu obdolžilni predlog.

Brez dokumentov in krepko pijan za volanom

V noči iz ponedeljka na torek so policisti na Kozini ustavili 33-letnega bolgarskega voznika osebnega avtomobila in ga preizkusili z alkotestom. Ta je pokazal 0,90 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka, pri sebi pa ni imel veljavnega dokumenta. Vozilo so mu zasegli, privedli so ga k sodniku.

Kje je skuter?

V Prisojah je nekdo ukradel skuter znamke piaggio gilera runner 50, reg. št. MB GK-95, črno-zelene barve.

Ukradel cigarete in alkohol

Danes ponoči je nekdo vlomil v trgovino v Ankaranu. Odnesel je zaenkrat še neznano količino cigaret in alkoholnih pijač.

V Spodnjih Škofijah je v ponedeljek nekdo vlomil v stanovanjsko hišo, od koder je odnesel večjo količino gotovine in zlatnine iz sefa.

NR


Najbolj brano