Ukradel polno vrečko konzerv, ki so nato končale v Badaševici

Včeraj popoldne je v eni od koprskih trgovin eden od zaposlenih opazil moškega, ki je ukradel polno vrečko konzerv in zbežal, nato pa konzerve zmetal v Badaševico. Policisti so prijeli 37-letnika, sledi mu kazenska ovadba.

Konzerve so končale v Badaševici. Foto: Nataša Hlaj
Konzerve so končale v Badaševici. Foto: Nataša Hlaj

PRIMORSKA > V Strunjanu je nekdo z gradbišča ukradel več kosov cevi iz nerjavečega materiala in s tem lastnika oškodoval za 500 evrov.

Okradli mamico

V koprski trgovini je 27-letnica izbrala oblačila in šla na blagajno. Tam je ugotovila, da ji je nekdo v trgovini iz torbice, obešene na otroškem vozičku, ukradel denarnico s 40 evri gotovine in osebnimi dokumenti. Oškodovana je za 150 evrov.

Voznik avtobusa izsilil prednost

Ob 0.39 so koprski policisti prejeli obvestilo o prometni nesreči pri Obrovu. Policisti so ugotovili, da jo je povzročil 43-letni Italijan, ki se je s parkirišča z avtobusom vključeval v promet proti Podgradu, s tem pa izsilil prednost 21-letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je vozil proti Kozini. V nesreči se je voznik osebnega avtomobila laže poškodoval. Odredili so izredni tehnični pregled za avtomobil, saj obstaja sum, da je prekoračil hitrost. Za voznika avtobusa sledi kazenska ovadba. V avtobusu je bilo 38 potnikov, od katerih se k sreči ni nihče poškodoval). Glede na ugotovitve sodnega izvedenca sledi še primeren ukrep za voznika osebnega avtomobila.

Kanadski motorist zapeljal na nasprotni pas

Včeraj nekaj minut po 12. uri se je izven Kobarida zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa in voznik avtomobila. 51-letni kanadski motorist je med vožnjo po regionalni cesti iz smeri Bovca proti Kobaridu v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je v nasprotni smeri pripeljal 45-letni voznik avtomobila. Kanadčan je trčil v nasproti vozeče vozilo in padel po tleh. Na srečo se ni nihče poškodoval, nastala je le škoda na vozilih. Bovški policisti so kanadskega motorista kaznovali z globo.

Delal se je Francoza

Včeraj popoldne so policisti na glavni cesti med naseljem Plave in Solkanom ustavljali 31-letnega voznika neregistriranega mopeda znamke malaguti phantom, ki se ni odzival na signale policistov. 31-letnika jim je uspelo naposled ustaviti na Dolgi Njivi. Prometni policisti so ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, da je vozil pod vplivom alkohola in da je vozil neregistrirano kolo z motorjem. Policisti so mu motor zasegli, zaradi več kršitev prometne zakonodaje ga čaka obdolžilni predlog na okrajnem sodišču.

Prerezal pnevmatike na avtomobilu

Včeraj so policisti v Šempetru pri Gorici imeli opravka z objestnežem. Nepridiprav je namreč ponoči na parkirišču pred enim od tamkajšnjih stanovanjskih blokov z ostrim predmetom prerezal pnevmatiko na osebnem avtomobilu znamke opel in lastniku povzročil za 165 evrov škode.

NR


Najbolj brano