Ukradel pnevmatsko kladivo

Včeraj so policisti obravnavali tatvino manjšega pnevmatskega kladiva v naselju Zadlog. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec pred kratkim z mini bagra, ki je bil v omenjenem naselju parkiran tik ob cesti, odmontiral pnevmatsko kladivo, vredno več kot 2500 evrov.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Policisti so v zvezi z omenjeno tatvino obvestili tudi preiskovalnega sodnika in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva bodo idrijski policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo na pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Prometna nesreča pod Zemonom

Včeraj ob 9.20 je bila policija obveščena o prometni nesreči, ki se je zgodila na regionalni cesti pod Zemonom in v kateri je bil udeležen 29-letni voznik avtomobila. Slednji je med vožnjo zapeljal desno in se zaletel v varnostno ograjo. Kasneje so lažje telesno poškodovanega voznika ustrezno zdravniško oskrbeli v ZD Vipava. Zaradi kršitve prometne zakonodaje mu bodo policisti PP Ajdovščina izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano