Ukleščeno osebo so gasilci rešili iz avtomobila

Ob 1. uri se je v Strunjanu zgodila prometna nesreča. Udeleženi sta bili dve osebni vozili. Koprski gasilci so s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo, osvetljevali kraj nesreče in pomagali reševalcem pri prenosu poškodovanih. Dve osebi so reševalci odpeljali v izolsko bolnišnico.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Okrog 2. ure so v Jernejevem kanalu v Seči gorela tri privezana plovila. Koprski in Sečoveljski gasilci so požar pogasili.

Trčil v skalno brežino

Ob 3.39 je na regionalni cesti med Tolminom in Novo Gorico, med naseljema Podsela in Doblarjem, voznik z osebnim avtomobilom trčil v skalno brežino. V nesreči se ni poškodoval. Tolminski gasilci so zavarovali in osvetljevali mesto nesreče, na poškodovanem vozilu so preventivno odklopili akumulator, posuli in počistili so na cestišču razlite motorne tekočine.

Zagoreli zabojniki za smeti

Ob 1.50 so na komunalni deponiji v Temnici v občini Miren-Kostanjevica zagoreli zabojniki za smeti. Požar, v katerem sta popolnoma zgorela dva zabojnika za smeti, dva zabojnika za ločeno zbiranje komunalnih odpadkov pa sta bila poškodovana, so pogasili gasilci PGD Kostanjevica.

Spletno uredništvo


Najbolj brano