Triletni punčki lasje ušli v mešalnik, rešili so jo šele gasilci

Skupno kuhanje se za mamico in njeno triletno hčerko z Dunaja v nedeljo ni izšlo po načrtih. Pri mešanju sestavin v mešalniku so lasje triletnici ušli v to električno napravo. Deklica je skupaj z materjo utrpela velik šok, eno izmed metlic mešalnika pa so iz dekličinih las uspeli rešiti šele gasilci.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

DUNAJ > Triletnica se je mešanjem sestavin nagnila nad posodo, pri čemer so se njeni dolgi lasje ujeli v mešalnik. Preplašena mati se je obrnila na reševalce, ki so prihiteli na prizorišče in eno od metlic takoj uspeli potegniti iz dekličinih las.

A druga je lase potegnila vse do motorja mešalnika in to tako daleč, da je že privzdignilo kožo na dekličinem lasišču. Triletnica je trpela hude bolečine, mešalnik je namreč tako tesno pritiskal ob njeno glavo, da je bilo na koži lasišča videti njegove odtise, so povedali reševalci.

Ker ti pri sebi niso imeli ustreznih pripomočkov za odstranitev mešalnika, so vpoklicali gasilce. Ti so mešalnik previdno razstavili in posledično iz dekličinih las odstranili še drugo metlico.

Triletnico so preventivno odpeljali v bolnišnico, a se je lahko že v nedeljo vrnila domov. Verjetno pa se še nekaj časa ne bo lotila novih kuharskih podvigov.

STA


Najbolj brano