Trčili trije hkrati

V torek popoldne je najprej počilo v Šempetru pri Gorici, kjer je starejša voznica izsilila prednost drugi voznici, nato v Novi Gorici, kjer je voznik trčil v avto mlade voznico, nazadnje pa še na šempetrski obvoznici, kjer je starejši italijanski voznik izsilil prednost domačinu in njegov avto odbil v steber. V Italijanovo vozilo pa je trčil še voznik s tovornjakom.

 Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Foto: Zdravko Primožič/Fpa

GORIŠKA > Prva nesreča se je zgodila nekaj minut pred drugo uro popoldne, ko je 72-letna voznica avtomobila v Šempetru pri Gorici pripeljala s parkirišča bolnišnice in v križišču zavijala levo. Pri tem je izsilila prednost 19-letni voznici avtomobila, ki je pripeljala po prednostni cesti in trčila v vozilo starejše voznice. Starejši sopotnik v njenem vozilu se je udaril v koleno, tako da ga je voznica le pospremila nazaj v bolnišnico.

Kmalu za tem je počilo na Erjavčevi ulici v Novi Gorici, kjer je 21-letna voznica pripeljala do prehoda za pešce in pravilno ustavila pred njim, da bi pešci lahko prečkali cesto. Za njo pa je pripeljal 56-letni voznik avtomobila, ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del njenega vozila. Zaradi bolečin v vratu je voznica poiskala zdravniško pomoč, voznik pa si je prislužil kazen.

Okoli 17.30 pa je počilo še na šempetrski obvoznici, kjer je 86-letni italijanski voznik pri zavijanju v levo izsilil prednost 59-letnemu vozniku avtomobila, ki mu je pripeljal v nasproti. Vozili sta čelno trčili, pri čemer je avto 59-letnega voznika odbilo v steber ulične svetilke, nekaj sekund za tem pa je v avto Italijana trčil še 32-letni voznik tovornjaka. Policisti so kaznovali italijanskega voznika.

DC


Najbolj brano