Trčila v prikolico tovornega vozila

Ob 6.36 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na avtocesti od Postojne proti Kopru, pri Razdrtem. 20-letna voznica avtomobila iz Kamnika je vozila od Postojne proti Razdrtem po prehitevalnem pasu. Ker ni vozila po sredini prometnega pasu, je trčila v prikolico tovornega vozila s priklopnikom, ki ga je vozil 25-letnik z okolice Ljubljane.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Kamničanka se je v nesreči laže poškodovala, zaradi povzročitve prometne nesreče ji sledi plačilni nalog. Ob 8.37 je promet ponovno normalno stekel.

Iz kleti ukradli kolo

V Kopru na Beblerjevi ulici je nekdo v zadnjem tednu vlomil v klet stanovanjskega bloka, od koder je ukradel moško kolo znamke genesis, bele barve, vredno 350 evrov.

Nasilje v družini

Popoldne so koprski policisti obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je fizično napadal partnerko in jo tudi poškodoval, bo izrečena prepoved približevanja partnerki in otroku, sledi mu kazenska ovadba.

Včeraj zvečer je v Izoli vinjen moški fizično napadel partnerko pred otroki. Odredili so mu pridržanje, sledi mu plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano