Trčila je v avto, ta pa v tovornjak

Na glavni cesti Idrija-Godovič pri kraju Zala so včeraj malo po 14. uri trčili tovornjak in dve osebni vozili. 49-letna voznica osebnega avtomobila se je zaradi neprilagojene hitrosti zaletela v stoječe osebno vozilo, ki ga je vozil 62-letni voznik.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Njegov osebni avtomobil pa je odbilo v spredaj stoječi polpriklopnik, ki ga je vozil 36-letni voznik. V prometni nesreči je bil 62-letnik lažje telesno poškodovan. Na kraju so mu reševalci NMP ZD Idrija nudili prvo pomoč in ga nato z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

V nesreči na Bovškem poškodovan nemški motorist

V Trenti se je včeraj okrog 14.30 zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva motorista. 76-letni voznik osebnega avtomobila znamke hyundai je vozil iz smeri Trente proti Vršiču. Ko je pripeljal do ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš, kjer se z desne strani cestišče zoža, se je zaradi nasproti vozečega prometa zaustavil. Kmalu zatem se je v zadnji del njegovega avta zaradi nezadostne varnostne razdalje zaletel 57-letni nemški motorist, pred tem pa je z levim delom motorja oplazil drugi motor, ki ga je vozil njegov 57-letni prijatelj, prav tako državljan Nemčije. Slednji izgubil ravnotežje in se prevrnil na levi bok ter si pri tem poškodoval nogo.

V Vipavi trčili dve osebni vozili

42-letni voznik osebnega avtomobila je včeraj popoldne vozil iz smeri Ajdovščine proti Vipavi. V bližini bencinskega servisa je začel prehitevati pred seboj vozeče vozilo, s katerim se je peljala 68-letna voznica. Ta je prav tako hotela prehiteti osebni avtomobil, ki je vozil pred njo, zato sta vozili trčili. Policisti so z alkotestom ugotovili, da je ženska vozila pod vplivom alkohola. V prometni nesreči je nastala le materialna škoda.

Spletno uredništvo


Najbolj brano