Trčil v srno in si zlomil ključnico

Včeraj malo pred 8. uro zjutraj je 39-letni voznik motornega kolesa na Moretinih pri Škofijah trčil v srno in padel po vozišču. Pri tem si je zlomil ključnico in utrpel pretres možganov.

Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Ponoči so policisti v Novi Gorici ustavili 29-letno voznico avtomobila in ji v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,70 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo in ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zaradi kršitve prometne zakonodaje bodo policisti zoper voznico podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Grafit na pročelju

Včeraj dopoldne so policiste obvestili o poškodovanju fasade stavbe v Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici. Neznanec je pred kratkim na njegovo pročelje s črnim pršilom narisal grafit. S tem dejanjem je oškodoval eno od ustanov za 100 evrov. Ker je odgovorna oseba ustanove odstopila od predloga za pregon navedenega suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, bodo policisti o obravnavanem primeru s pisnim poročilom obvestili pristojno novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Vlomil in odnesel prstan

Med vikendom je neznani storilec v Šempasu skozi okno vlomil v eno od tamkajšnjih hiš. Storilec je nato pregledal prostore ukradel ženski prstan. S tem dejanjem je storilec lastnico oškodoval za približno 30 evrov. Po storjenem kaznivem dejanju je nepridiprav kraj zapustil in odšel neznano kam. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom kaznivega dejanja ustrezno ukrepali.

Kradli orodje

Včeraj zjutraj so novogoriški policiste obvestili o nedavni tatvini različnega električnega orodja v skladiščnih prostorih ene od gospodarskih družb v Kromberku pri Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec odvzel več zapakiranega električnega orodja v skupni vrednosti 1062 evrov in z ukradenimi predmeti odšel neznano kam. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

NR


Najbolj brano